Katten Janson och Husmusen

Lumpsamlaren Katten Janson

Först trodde jag att vi hade besök av publiken från Ladies Night i kapprummet. Men allting var Annas.
Efter inventering hittades detta:

              38 par skor                              47 par jackor                                                 102 par väskor

skrivet av Husmusen i Vardag och har Kommentarer (7)

7 Responses to “Lumpsamlaren Katten Janson”

 1. Patrik skriver:

  fattas några par skor och det var lite många väskor. hade räckt med 47 väskor(en till varje jacka) sen bör katten köpa till några par skor till så hon kan matcha ett par till varje jacka också. 😉 få ett 1 till 1 förhållande liksom. tips är att sälja 55 väskor till inköp av 9 par skor. haha!!! 🙂

 2. Anna skriver:

  här ska inget säljas 🙂 var ju tvungen o kasta lite härrom dagen ihopp om att det kanske skulle dyka upp ngt nytt bara så där.. men icke. Det här tar jag dock fasta på: " sen bör katten köpa till några par skor till så hon kan matcha ett par till varje jacka också." för nya jackor vågar jag inte köpa efter att husmusen råkade se mitt förråd *s*

 3. MomARorIA skriver:

  Nu är det så här att jag har enbart en väska som nu närmar sig 2-års gränsen….Vore det inte en bra idé att bara ge mig några av Annas exemplar – typ jag kan chansa på nummer 53 och 77…..Kram/Syrran

 4. Erica skriver:

  Men herregud… 102!!! väskor!!!! Nog för att jag visste att det var många, men sååååå många!!! Jag antar att gästrummet är upptaget av skor, väskor och jackor, inte konstigt att ni pratar så varmt om soffan 😉

 5. Hanna skriver:

  är du förvånad över det antalet på skor, väskor och jackor? inte jag 😛 jonas har fixat vinhylan i köket. det är kanonfint nu 🙂

 6. Malin skriver:

  Sorry om jag väckte er i morse… El va ni nu gjorde.. 😉 Puss/ M

 7. Katten Janson och Husmusen skriver:

  Vi var vakna…;) Och du vet väl att Crocodile Dundee alltid sover med ett öga öppet..;)