Katten Janson och Husmusen

Wii take Sthlm

Så har Katten Janson och Husmusen fått besök av Lille Skutt och Sabel-Sork. Började med fina drinkar på T.G.I  (vänster) fast det var Satuuuuurdaaay.

Var första besöket i storstan för Katten och Musen från sina kompisar. Lille skutt dök upp först och ville fönster-shoppa. Ngt som Musen försökt med hela veckan, men med sitt dalmål tror alla att han är lätt byte för Det-är-REA-här-men-vi-har-bara-små-storlekar-typ-köp-de-här-för-ordinarie. Eller så har han blivit fet bara….

Sabel-sork dök strax därefter upp med sin jätteväska full med industri-spionage som tyvärr blev avslöjat för fienden. Men han har bra koll som vanligt på grymma klubbar i staden som aldrig sover. Snart dags för 1900!

skrivet av Husmusen i Vardag och har Kommentarer (3)

3 Responses to “Wii take Sthlm”

  1. Erica skriver:

    margaritas är såååååå gott… men GT är godare =)

  2. Erica skriver:

    Ja, nu så här i efterhand kan jag bara konstatera att jag hade fel kläder på mig, jag måste skaffa en dunboa, en korsett och strumpebandshållare! En höghatt hade inte varit så dumt de heller… =)

  3. Katten Janson och Husmusen skriver:

    Haha, ja kanske det. Det var ju lite skojiga figurer på stället. Men this is Sthlm som sagt. Här kan man se ut hursomhelst..:D