Katten Janson och Husmusen

Katten och Piff

Tisdagskvällen till ära rymde Katten och Piff till Cafe Blåbär. Det inmundigades träkolsgrillat kycklingspett med salsa och tzatsiki och ett glas blåbärssaft. Vi skulle länge kunna diskutera huruvida kycklingen var träkolsgrillad… Och till efterätt en stor (!) bit blåbärspaj med vaniljsås. Okej Piff nästa paj får du stå för 😉

Förutom massa surr så vart det lite action när en polisbuss med blåljus stoppade en bil. Körkort skulle kollas och poliserna skulle springa fram och tillbaka mellan bilen och polisbussen. Poliserna diskutera med varandra ohörbart innan chauffören fick tillbaka körkortet och allt återgick till det normala igen och den stoppade bilen sakta rullade iväg igen och Katten och Piff fortsatte mumsa.

Det ryktas att Musen också rymt…. Nån som sett en mus på rymmen ?

   

skrivet av Husmusen i Vardag och har Kommentarer (2)

2 Responses to “Katten och Piff”

  1. Patrik skriver:

    Har inte bara sett en mus på rymmen, utan även en katt. De synd(ad)es på Drakfestivalen.

  2. Malin skriver:

    Ni verkar haft de busigt bra tjejer <3 Puss o Kram