Katten Janson och Husmusen

Helgen

Helgen är nu stundande. Många har varit lediga eller jobbat halvdag. Dock har Katten o Musen hållit samhället flytande hela dagen. Men snart är det helg vilket innebär många trevligheter. Helgen inleds med en middag o vin/öl på staden. Schööööööööööööööööööööööööööööööööönt.
 
Katten har även fått en utmaning av Musen som kan resultera i ett par nya skor. Vem vill inte ha ett par nya skor så utmaningen är antagen och ska utföras under lördagen. Wohoooooo.
 
    
 
 
 
 
skrivet av Husmusen i Vardag och har Kommentar (1)

One Response to “Helgen”

  1. Malin skriver:

    ASG!! Nu begriper jag detta inlägg…. Hahaha Katten kammade hem vinsten o Malin fick skämmas i hallen…. 😉 G trodde kanske han hade halva inne efter kattens ord… Jaja Katten fick sina skor iaf 😉 Gunter and the Sunshinegirls 🙂