Katten Janson och Husmusen

Temple Of Love

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ROnXv7Z7v28]
skrivet av Husmusen i Musik och har Kommentarer (3)

3 Responses to “Temple Of Love”

  1. Rikard skriver:

    Oj vad tiden går! Bra låt då, bra låt nu!

  2. Husmusen skriver:

    Ja tiden går fort :). Men bra fart fortfarande. Kommer direkt att tänka på Pärra B när Sisters kommer på tal. Han som gjorde en ”make over” från vad han nu var (emogothsynth?) till svärmorsdröm med sidbena så Bengt inte kände igen honom och ville slänga ut honom från klassrummet. *Skrattar smått*

  3. Rikard skriver:

    Oh ja! 😀 Du minns det också! Pärra var ju goth:aren nr 1. Skitkul grej det där när han ändra stil fullständigt, å Bengan sin vana trogen med ”100% koll” trodde det var nån som inte tillhörde klassen! LMAO!