Katten Janson och Husmusen

Statusrapport 3

Babus den otröttelige och sömnlöse avrapporterar lördagens beginvenheter:

04:35 ville bebis upp och leka med babus eftersom dagen innan hade varit top3 i bebis liv. Förståeligt. Babus den store med kinesögon gav Bebis padda och försökte somna om utan stöd då bebis gnällande var som en gammal gungstol från filmen Psycho.

Samma procedur upprepades nere där Babus den late och svårflörtade försökte sova på soffan efter att undervåningen säkrats från bebis-bus. Med jämna mellanrum kom bebis och väckte Babus med slag i magen och annat roligt som ex killa Babus den stornäsade med trumpinne i näsan.

IMG_5285

Runt 09:30 spelade vi ”Jag är lycklig” på trumma och xylofon som väckning till en lycklig och glad storebror som skulle ut på reklamrunda.

Efter två timmar i snön somnade bebis när Babus den muskelöse och elake hade dragit både vagn, reklamvagn och skällt på 90-talisten som går segare än en fyllis på hal is.

Vi får sedan celebert besök av Janne Huligan och Lill-Amanda som vi bjuder på korv, vad annars från Babus med korvmagen och Bebis betyg på maten var ”åååååååh”.

Efter lite förhandlade och mutande lyckades Babus den fotbollsintresserade sätta upp nedanstående uppsättning för koll på bollspringande engelsmän medan Bebis fick sin Teletubbies-crave mättad sida vid sida i soffan.

IMG_5294

Vidare under kvällen så revs hela vardagsrummet upp av Lill-Amanda och Bebis. Då Babus den arge och bestämde alltid är inställd i militär-mode vid barnhanterade så åkte även Huligan-Janne med i samma båt. Han rättade sig villigt i Babus bestämmande.

IMG_5298

Sovdags utan problem. Puss, Babus-bäddning och mamma-omstoppning som Babus aldrig kommer lära sig kröp Bebis ner med Mimmi, Dumbo, Pippi, Lilla gubben och 100 mjukisdjur till.

Babus boktips läste ”Max Boll”, där Max elakt knuffar en katt över muren. Samt ”Max Potta” där Max försöker tvinga en hund att gå på potta. Pedagogiskt så det förslår.

I Max Boll försöker de få att katten ”ramlar” i incidenten när Max blir arg på katten som snor hans boll, men man ser tydligt hur Max elakt knuffar katten över muren. Hemskt Hemskt. Vart är antifacisiskt aktion i dessa fall? Rädda våra liv, rädda våra barn. Bort med Max från fotbollsplan!

Sömn: B

Mat: BBBB

Motion: BBBB

Brottning: BBB

Socker: BB

Tandborstning: BBBBB

Baba den store och allas våras fader säger härmed hej för denna gång. På återseende.

skrivet av Husmusen i Emmy och har Kommentarer inaktiverade för Statusrapport 3

Kommentering är avstängd.