Katten Janson och Husmusen

Restaurang Engelen

Gårdagens middag med Lille Skutt inmundigades på Resturang Engelen som är placerad på sydspetsen av Gamla Stan. Engelen är ett klassisk ölhak med liveband samt nattklubb i källaren (Kolingen). Det första som vi märker när vi kommer innanför dörrarna är att det luktar kiss.

Själva resturangdelen var relativt basic, lite över en pizzeria-stuk då inredningen var lite rolig med olika djurhuvuden på väggarna samt olika tavlor. Levande ljus är alltid ett plus.

Den ligger bara ett kvarter från Café Tabac som vi testat tidigare, nära Götgatan för fortsatt drinkintag.

Service: 

Hade fått tre om inte garderobskillen hade varit seg och oartig. Sedan att ta garderob av mat-gäster känns lite cheeeezy…

Atmosfär:

Inredningen i resturangen helt klart godkänd. Klientelet i resten av delen tillhör sajten sunkhak.se. Raggställe alá Golden Hits. Blonderade, frasiga förtioårsdamer. När allt toalettporslin är i rostfritt stål tyder det klart på att ölsinnet hos gästerna inte är det bästa.

Mat:

Vällagad mat till bra pris. Kan rekommendera Kolingens Engel (Oxfilé-medaljonger med het habanerobearnaise för 200kr). Portionerna är stora och du kommer inte gå hungrig därifrån.

skrivet av Husmusen i Mat och Dryck och har Kommentarer inaktiverade för Restaurang Engelen

Kommentering är avstängd.