Katten Janson och Husmusen

Mamas och Tapas

Ryktet hade spridit sig om att Mamas och Tapas skulle vara en bra restaurang. Så sagt och gjort, gourmet-experterna Janson och Musen bokade bord där och tog och skippade Farmors pannkakor nu idag Torsdag.

Första intrycket när man kommer in är trångt, samt att personalen står ivägen. Andra intrycket är trångt. Och när "kyparen" visar vägen till bordet i fönstret, tänker man tråååångt.

Tapasutbudet är stort, och billigt. Glo-betyget ut genom fönstret är hög klass på. Placerat på Scheelegatan ger det många personer som går förbi och under tiden vi satt där så såg vi både Jultomten och Mr Bean.

Efter åtta rätter, en flaska vin och en öl på tapp så var Bamses vänner nöjda och tog tbanan hem för recensionen. Ryktet var lite överdrivet. Det är en ok restaurang, boka bord är ett måste om ni ska hit, men inget ställe som Katten och Musen, TIOTUSEN!, kommer gå igen.

Service: 

Svårt att få kontakt med personalen, lite arrogant ägare/kypare. Men spanska tjejen uppvägde och därför lades det på en dunderhonung.

Atmosfär:

Var kallt i fönstret, men samtidigt mysigt samt mycket bra utsikt. Stilrent och fräscht. Toaletten obesökt…

Mat:

Musen säger att han ätit bättre tapas i stan. Katten är nöjd. Den spanska chorizon i het sås rekommenderas. Skippa räkorna, de är oskalade och alla var "tjejer". Och vem vill söla ner sina nyklippta klor???

skrivet av Husmusen i Mat och Dryck och har Kommentarer (2)

2 Responses to “Mamas och Tapas”

  1. Lasse skriver:

    Varför tog du inte skalade räkor ( scampi i vitlök ) samma pris.

  2. Katten Janson och Husmusen skriver:

    Hmmm, det trodde vi att vi tog, så mao gjorde de fel. Eller så orkade de inte skala..:(