Katten Janson och Husmusen

Celebrityspotting 9, 10, 11 och 12

I helgen hängde vi en del runt city. Och började med att vi träffade på kocken Nikolaj från Rederiet. Patrik Bergner, som även var med i nionde kompaniet. Han hade åsikter på en mamma på tuben, när en gammal tant ramlade över en barnvagn och fick en utskällning av mamman.

 

På söndagen vidtog shopping och där hittade vi både Hans Shimoda som browsade klädaffärer, Hammerfalls gitarrist och sångare med familj strosande samt Pelikanen från Varuhuset som stod och pratade med bajenklädd okänd man.

skrivet av Husmusen i Celebrityspotting och har Kommentar (1)

One Response to “Celebrityspotting 9, 10, 11 och 12”

  1. linda skriver:

    Tjo – när får Piff&Puff från The Island of Ekeroe följa me ut å dricka drinkar? Tack för spännande läsning om Mamas&Tapas!