Katten Janson och Husmusen

Celebrityspotting 22 och 23

Kändisarna kryper fram med vårsolen. På Hemköp vid Åhlens city var Katten tvungen att tränga sig förbi den röda politikern och Sundsvallsbon Susanne Eberstein. Och man bara undra har man inte tillräckligt att göra att en nämnd/utskott räcker.  

Hon är.. (anteckna nu):
Vice ordförande i EU-nämnden
Suppleant i Utrikesutskottet
Ledamot i Sammansatta konstitutions- och utrikesutskottet
Suppleant i Utrikesnämnden,
Ledamot i Krigsdelegationen,
Ledamot i Riksbanksfullmäktige

 

Efter att trängts sig förbi Fru Eberstein så spottar Katten en kort kö hon fräser och slår sig fram med klorna för att vara näste i denna kö. Och vem hamnar hon då precis bakom, jo ytterligare en ledamot. Men denna gång en ledamot av Svenska akademin och tillika poet och dramatiker Kristina Lugn. I förkorta byxor och ett par sportsandaler så inhandlade hon: tre verum drickyoghurt ,"tag tre choklad bitar betala 15:-" samt Eldorados sköljmedel. 

skrivet av Husmusen i Celebrityspotting och har Kommentarer inaktiverade för Celebrityspotting 22 och 23

Kommentering är avstängd.