Katten Janson och Husmusen

Bronco Bar

Om Bronco Bar vore en skådespelare vore stället Torsten Flink. Det är skitigt, fullt med blomflugor, maten smakar fan, kyparna är sådana  där som följer efter dig sent på kvällen när du går hem från tunnelbanan, och ändå har stället bra rykte om sig.

Det känns som du kliver in hos din polare, du vet den där kompisen som du inte känner så bra, han har lyset tänt på max och bjuder på öl som är kvar från senaste festen, som han hade för två år sedan. Den där kompisen som du fick lov att ringa då alla andra var upptagna och du var festsugen.

Service: 
Om det inte vore för att de smyger bakom din rygg likt Ted Bundy på åttiotalet när han mördade folk som löven faller på hösten så kanske de skulle få en trea. Men man ska inte skrämma sina gäster. Att dessutom kyparen har en fet kedja mellan sin plånbok och byxorna fullbordar åttiotals-känslan.

Atmosfär:
Det är upplyst och mysfaktor noll. Du kunde lika gärna sitta i en barack från NCC i Grangärde. Blomflugorna, de är säkert från åttiotalet de också, attackerar i horder. Först tror man att det bara är en. Men sedan ser man att de byggt bo under fönsterbrädan. Det är slamrigt och kocken har inte hårnät. Toaletten besöktes ej då vi var rädda att det bodde någon där.

Mat:
Beställde en Bronco Macka som skulle vara en toast med tournedo. Vilket det också är. Men det är formbröd från Hemköp för 9.90 limpan med kanten fortfarande kvar. Lite småskvättar majs samt sallad och lite lök. Man fick beställa extra sås. Köttet räddar den från en halv, för köttet är bra. Men vi blev inte mätt varken i magen eller med ögonen.

Normalt så berättar vi vart stället ligger. Men den här gången gör vi inte det, ser ni det, så gå åt andra hållet. Vi var klara på tjugo minuter och hastade vidare snabbt som tusan innan vi fick en slö matkniv i ryggen av den ruskige kyparen.

Larssons corner, allt är förlåtet…

skrivet av Husmusen i Mat och Dryck och har Kommentarer inaktiverade för Bronco Bar

Kommentering är avstängd.