Katten Janson och Husmusen

Höjden finest autumn 09

Så var det fest uppe på höjden med kompisar från norr och väst. Med tävlingar som inkluderade både sång, allmänbildning (vissa hade en speciell inriktning), celebrityspotting samt gäster med gester så hölls stämningen på topp. Segrande ur den totala tävlingen gick Micke (igen) och Mona.

Efter att ha tankat fullt på höjden så såg vi till att förgylla downtown med vår närvaro vid drinkborden, vilket syntes på kontoutdraget. Höjden finest blev dessutom spottade själva och hamnade bland kändisar som ni kan se på tidigare inlägg.

 

 

skrivet av Husmusen i Vardag och har Kommentarer (4)

4 Responses to “Höjden finest autumn 09”

 1. Patrik skriver:

  Felaktig alt text på Katten Musen TIOTUSEN. Borde vara Goomba Musen TIOTUSEN. 😛

 2. Malin skriver:

  Kuuuligt vi hade <3 Pöss

 3. Johan skriver:

  Goomba upp i dagen 🙂

 4. Malin skriver:

  Goomba rimmar me Gasoonga (s) 😉 Ses i morrn då va de fest igen!! Splendid <3