Katten Janson och Husmusen

Shakespeare Inn

Vid rådmansgatans tbane-station ligger Shakespeare Inn. En krog från ‘95 som ligger precis lagomt om hörnet från att rulla ner till tbanan om du vill åka gröna hem. Men vem vill inte det? Vi gick förbi den här restaurangen på väg hem en gång, och bestämde oss för att prova den. Och vi blev inte besvikna.

Till att börja med kan du tro att det inte är så mycket. Men lyktan i höstmörkret utanför, ger direkt en bra känsla. Kanske lite för litet ställe, men den har tre delar. Med bås, vanliga bord och baren. Och en massa olika sorters öl att välja på.

Menyn är lite begränsad känns det som, men kanske vi som var kräsna. Vi valde planka båda två, och det måste rekommenderas, mycket mat samt riktigt gott med rödvinsås som lite extra krydda.

Service: 
Man blir förvånad över den service man får. Trevliga, omtänksamma och kvicka, dessutom inte påstridiga.

Atmosfär:
Låg belysning, låg nivå på snacket. Men är du inte i tid så kanske du får sitta på de hårda stolarna. Det finns för få myshör för att få en fyra. Men med fönsterbord och skönt bås, som höjden finest fick, så var det med beröm godkänt.

Mat:
Det blev både förrätt och plankstek. Toast Skagen var god, mycket klet och sallad, men lite bröd. Medan planksteken var stor. Väldigt stor och mättande. Rödvinsåsen ger en extra burk. Kanske lite för osötat Irish Coffee ger en halv burks avdrag dock, men ändå klart på topplistan så långt.

Ta en promenad från hötorget, och istället för Hard Rock, som är överskattat så sväng av före Pressbyrån till höger. Stanna vid Shakespeare och ät gott eller välj från deras stora ölutbud. Priserna är normala Sthlms-priser.

Just nu är Katten Musen TIOTUSEN! on a roll vad gäller bra mat efter Broncos. Fast efter Broncos är kanske allt bra?

skrivet av Husmusen i Mat och Dryck och har Kommentarer inaktiverade för Shakespeare Inn

Kommentering är avstängd.