Katten Janson och Husmusen

Lika som bär?

Fadde? Fredde?

skrivet av Husmusen i Lika som bär? och har Kommentarer (4)

4 Responses to “Lika som bär?”

 1. Lill Lusen skriver:

  Give me a break dude!!!!!
  E bara namnet som påminner om varann…

 2. Husmusen skriver:

  NejNej, jag reagerade direkt när jag såg Botox-Fadde och trodde att Fredde fått allergisk reaktion som satt sig på näsan. Kolla hur lika de är över pannan med hårfästet, kinderna och hakpartiet. Fredde-Fadde är bara inte plufsig som Fadde-Fredde. Är väl näsa och ögonbrynen (som Fadde-Fredde måste plocka gissar jag på) som är lite olika.

  Jag gjorde ett test på heritage lookalike med Fredde som mamma och Fadde som pappa och Fredde från Calvin Klein reklamen som barn. Och han blev bara 3% mer lik sin mamma än pappa. Helt otroligt. Kan Fadde vara ett okänt syskon? Kolla här, jag blev lika chockad som ni blir nu.

  Nästa steg för Fadde-Fredde är att tatuera in pantrar ryktas det, de kommer antagligen hänga i Båstad hela sommaren tillsammans.

 3. Lill Lusen skriver:

  Äääj men asså…… dem e inte lika.. Jag får nog ta en halva wiskey om jag skall se de du uppenbarligen ser Johan..

 4. Katten Janson skriver:

  Håller mig dig Lill lusen. Gissa om vi e ovänner här hemma 🙂