Katten Janson och Husmusen

Lördagen.

Nu är lägenheten på Höjden så gott som tömd. Två turer vart det till det förråd vi hyrt av SELSTOR Åkersberga (reklam!) Mr AIK var verkligen en hejare på att stuva alla andra trodde att nu är förrådet fyllt med icke.. det gick minsann in lite mera. Dock så kommer vi att hyra in vissa saker i ett "förråd" på Ekerö. Söta Amanda förgyllde även våran dag, snällare barn får man leta efter. Trots avhopp så gjorde alla som närvarade ett toppen jobb vi är enormt tacksamma för att ni ville offra eran lördag för att hjälpa oss. Efter lång dag så avslutades kvällen/natten på Söder.

En vecka kvar sen lämnar vi Hammarbyhöjden efter precis 2år … delade känslor men vi har mycket att se framemot.

Inte bara en..  Fina tjejen  Törstsläckande  Ölgubbar

Love

skrivet av Katten Janson i Vardag och har Kommentarer inaktiverade för Lördagen.

Kommentering är avstängd.